بررسی نصب  VOIP و راه اندازی آن در منزل

بررسی نصب VOIP و راه اندازی آن در منزل

چکیده‌ای از مطالب

VOIP و یا ویپ، یکی از تکنولوژی‌های برتر و مدرن در صنعت مخابرات می‌باشد. اجرای VOIP، در واقع نوعی پروتکل پیشرفته برای انتقال صدا در فضای اینترنت است. به طور کلی با استفاده از این تکنولوژی پیشرفته و مدرن و به کمک اینترنت، به راحتی می‌توان تماس تلفنی را برقرار کرد. این وسیله و ابزار مدرن، در سال‌های قبل تنها در مکان‌های اداری، تجاری و سازمانی نصب می‌شد. اما اکنون می‌توان این وسیله را در منزل نیز، به راحتی و با کمک چند نوع تجهیزات مورد استفاده قرار داد. استفاده از این وسیله، مزایای بسیار فراوانی نیز دارد. در این محتوا قرار است تا به مباحثی مانند تعریف ویپ، کاربرد، مزایا و همچنین وسایل و تجهیزات مورد نیاز برای نصب و  اجرای VOIP بپردازیم. لطفا تا انتهای این محتوا با ما همراه باشید.

اگه قصد خرید داکت و تراکینگ را دارید، گروه صنعتی جنرال کنترل با کیفیت‌ترین داکت و ترانکینگ به شما مشتریان عزیز عرضه می‌کند.

اجرای VOIP چیست و چه کاربردهایی دارد؟

VOIP، همان‌طور که بیان کردیم یکی از ابزار و وسایل مدرن، پیشرفته، کاربردی و تقریبا جدید به حساب می‌آید. برای اجرای VOIP، در ابتدا باید با مفهوم آن آشنا شویم. VOIP و یا ویپ، یک وسیله بسیار هوشمند برای انتقال و یا جابجایی صدا و صوت در فضای اینترنت جهانی است. این نوع انتقال و یاجابجایی، از خطوط آنالوگ به خطوط دیجیتالی می‌باشد. از VOIP، در فضاها و یا مکان‌های بسیار فراوانی استفاده می‌شود. با استفاده از سیستم ویپ، تمام کاربران به راحتی می‌توانند تماس صوتی خود را در بستر اینترنت و از طریق تلفن هوشمند، کامپیوتر، تلفن‌های مخصوص و غیرفعال و برقرار کنند. سیستم پیشرفته و مدرن ویپ، در حال حاضر جایگزین بسیار مناسب برای تماس‌های تلفنی قدیمی و سنتی می‌باشد. به طور کلی ویپ را با نام‌های متفاوت دیگر مانند سیستم تلفن آنلاین، تلفن مجازی، تلفن آی پی، تلفن مبتنی بر ابر و غیره نیز می‌شناسند.

برای خرید ترانکینگ سوپیتا و انواع داکت با مناسب‌ترین قیمت و بهترین کیفیت به سایت جنرال کنترل مراجعه کنید و محصول خود را سفارش دهید.

در واقع استفاده از این تکنولوژی برتر و پیشرفته، نیاز به اینترنت پرسرعت و همچنین تجهیزات هوشمند دارد تا از طریق آن به راحتی  بتوان با افراد و مخاطبان گوناگون تماس صوتی برقرار کرد. اجرای VOIP در دنیای امروزه، کاربردهای فراوانی دارد. این سیستم پیشرفته در تمامی ادارات، سازمان‌ها، شرکت‌ها و شعبات آن‌ها کاربرد اساسی و ضروری دارد. از دیگر کاربردهای آن، می‌توان دورکاری را نام برد. در واقع افرادی که در محل کار حضور فیزیکی ندارند، به راحتی می‌توانند با این سیستم در منزل و یا هر مکان دیگر تماس‌های لازم را برقرار کنند. از کاربردها و کارایی‌های دیگر ویپ می‌توان به فروشگاه‌های زنجیره‌ای، رستوران‌ها، مراکز خدماتی، ایستگاه‌های دریایی، مناطق صعب العبور، شهرها و کشورهای دیگر و غیره نیز اشاره کرد.

اجرای VOIP چیست و چه کاربردهایی دارد؟

4 مزیت استفاده ازVOIP  و نصب آن در منزل

اجرای VOIP و نصب آن، برای کاربران مزیت‌های بسیار فراوانی دارد که در این بخش به آن‌ها اشاره می‌کنیم. اولین مزایای مهم این سیستم، اقتصادی بودن هزینه‌های آن است. به طور کلی خدمات سیستم ویپ، با استفاده از آی پی مستقیم شرکت و یا سازمان مربوطه انجام می‌شود. به همین منظور، در هزینه‌ها صرفه جویی خواهد شد. دومین مزیت این تکنولوژی، نصب راحت و آسان آن می‌باشد. برای نصب این سیستم، به تجهیزات بسیار کمی نیاز است که در بخش بعد به طور جامع و کامل به آن‌ها اشاره می‌کنیم. کیفیت صدای خوب، سومین مزیت اجرای ویپ می‌باشد.امروزه با استفاده از پیشرفت فناوری در این سیستم، کیفیت صدای آن بسیار عالی و اتصال اینترنت، پایدار و سریع شده است. چهارمین مزیت اجرای VOIP و نصب آن، انعطاف پذیری بسیار مناسب می‌باشد. از این سیستم در واقع در هر مکان، شهر، کشور و شعبات گوناگون بدون محدودیت می‌توان استفاده کرد. به طور کلی این سیستم در هر مکانی که قرار بگیرد، به راحتی به کاربر این امکان را می‌دهد که تماس‌های بسیار با کیفیت با مخاطبان مورد نظر خود برقرار کند. البته این سیستم هوشمند و مدرن، نیاز به یک اینترنت پرسرعت دارد تا بتواند به راحتی وظیفه خود را انجام دهد و عملکرد مناسبی داشته باشد. 

5 نوع تجهیزات و عوامل مورد نیاز برای اجرای VOIP در منزل

برای نصب  VOIPو اجرای آن، نیاز به وسایل و تجهیزات متنوعی داریم. در این بخش به 5 مورد از این نوع تجهیزات برای نصب این سیستم و تکنولوژی پیشرفته و مدرن اشاره می‌کنیم. البته نصب این سیستم هوشمند در منزل، بسیار راحت و آسان می‌باشد.

اتصال اینترنت پرسرعت در نصب  VOIP

برای نصب  VOIPیا ویپ، در ابتدا نیاز به یک اینترنت پرسرعت می‌باشد. زیرا اساس کار این تکنولوژی، با اینترنت است. البته امروزه تمام اینترنت‌های خانگی، سرعت مناسب و کیفیت بالایی دارند و برای راه اندازی و نصب ویپ بسیار مناسب می‌باشند. حداقل سرعت اینترنت برای نصب و راه اندازی این تکنولوژی و سیستم، 100kbps  است که خوشبختانه سرعت و پهنای باند اینترنت‌های خانگی بیشتر از این مقدار می‌باشد. به طور کلی برای راه اندازی و نصب  VOIP، بهتر است از اینترنت‌های سیمی استفاده شود.

تبدیل خط تلفن آنالوگ به خطوط اینترنتی برای اجرای VOIP در منزل

در مرحله دوم اجرای VOIP و نصب آن، باید یک خط تلفن دیجیتال تهیه شود. کاربر جهت این کار از مخابرات، یک خط Sip Trunk خریداری می‌کند. به طور کلی خطوط قدیمی یا آنالوگ، خط اینترنتی ندارند و اگر کاربر تمایل داشته باشد از این خط استفاده کند، باید از شرکت‌های مربوطه، GateWay را خریداری نماید تا بتواند خط اینترنتی را راه اندازی کند. 

برای تهیه بهترین داکت و ترانکینگ می‌توانید به نمایندگی سوپیتا قابل اعتبار می‌باشد،مراجعه کنید و محصول موردنظر خود را سفارش دهید.

وجود یک کامپیوتر به عنوان سرور سیستم ویپ

در مرحله بعد برای اجرا و نصب  VOIPیا ویپ در منزل، کاربر باید یک سرور، کامپیوتر و یا لب تاپ داشته باشد. جهت شروع کار با سیستم و تکنولوژی ویپ، تمام نرم افزارهای مورد نیاز و ضروری توسط یک متخصص و کاربلد درون لب تاپ و یا کامپیوتر وارد می‌شود. یکی از نرم افزارهای بسیار کاربردی در این زمینه، آستریکس می‌باشد که اغلب کاربران از آن استفاده می‌کنند.

وجود یک کامپیوتر به عنوان سرور سیستم ویپ

خرید یک آداپتور برای خطوط تلفنی آنالوگ در نصب  VOIP

برای اجرای VOIP و راه اندازی آن، علاوه بر مواردی که بیان کردیم نیاز به تجهیزات دیگری نیز داریم. این سیستم هوشمند و مدرن، نیاز به تلفن‌های ویژه با نام تلفن تحت شبکه دارد. همان‌طور که بیان کردیم تلفن‌های آنالوگ، خط اینترنتی را پشتیبانی نمی‌کنند. به همین منظور برای استفاده از تلفن تحت شبکه، باید از یک آداپتور و یا ATA استفاده شود تا بتوان از این سیستم هوشمند بهره برد. با استفاده از این آداپتور، به راحتی می‌توان ارتباط موثر بین تلفن‌های آنالوگ و شبکه اینترنت و یا دیجیتال برقرار کرد. 

اتصال تلفن‌های موجود به سرور ویپ

در نهایت برای اجرای VOIP و نصب آن در منزل، نوبت به اتصال تلفن‌ها می‌رسد. برای این کار، باید تمام تلفن‌های خریداری شده به سرور اصلی سیستم  VOIPمتصل شوند. توصیه می‌شود برای عملکرد بهتر این سیستم هوشمند، از مودم‌های سیمی استفاده شود. پس از متصل کردن تلفن‌ها به سرور و رفع معایب احتمالی توسط کارشناس متخصص، کاربر به راحتی می‌تواند مکالمه را در شبکه اینترنتی شروع کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *