رفع عیب سیم کشی ساختمان

راهنمای رفع عیب سیم کشی ساختمان

چکیده‌ای از مطالب

یکی از دغدغه هایی که برخی از افراد دارند رفع عیب سیم کشی ساختمان می باشد. نحوه سیم کشی ساختمان بسیار مهم است. ساختمانی که سیم کشی درستی نداشته باشد نمی تواند ساختمانی امن و کارآمد باشد. زیرا در هر لحظه امکان وقوع آتش سوزی، برق گرفتگی و یا سوختن لوازم برقی وجود خواهد داشت. متاسفانه برخی از افراد به وجود عیب در سیستم سیم کشی ساختمان خود اهمیت نمی دهند. به همین دلیل در مرور زمان دچار خسارت های جبران ناپذیری خواهند شد. رفع عیب سیم کشی ساختمان کاری آسان نیست و به تخصص خاص خود نیاز دارد. اما ما در این مقاله می خواهیم تا حدودی شما را با انواع عیب یابی سیم کشی ساختمان و نکات مربوط به آن آشنا کنیم.

برای آشنایی بیشتر با شرکت صنعتی جنرال کنترل سوپیتا کلیک کنید

چگونه متوجه عیب سیم کشی ساختمان شویم؟

قبل از آنکه به روش های عیب سیم کشی ساختمان و نکات پیرامون آن بپردازیم، بهتر است در مورد نشانه های آن صحبت کنیم. زیرا تنها با دیدن این علائم است که می توانید به وجود عیب و ایراد در سیم کشی ساختمان خود پی ببرید. اولین مورد از نشانه های عیب سیم کشی ساختمان، داغ شدن غیرطبیعی پریزهای برق و اتصالی آن ها است. مورد دیگر داغ شدن بیش از حد و غیر عادی لوازم برقی است که نشانه وجود مشکل در سیم کشی ساختمان می باشد.

کم و زیاد شدن غیرطبیعی نور لامپ ها و استشمام بوی سوختگی از سیم های برق، از دیگر علائم عیب سیم کشی ساختمان می باشند. توصیه ما این است در صورت مشاهده هر کدام از این علائم، فورا جهت رفع مشکل در سیم کشی ساختمان خود اقدام کنید.

عیب سیم کشی ساختمان

اولین قدم برای رفع عیب سیم کشی ساختمان چیست؟

اولین قدم برای رفع عیب سیم کشی ساختمان، پیدا کردن منبع مشکل و عیب یابی است. برای آنکه بتوانید مشکل موجود در سیم کشی ساختمان را برطرف کنید، ابتدا باید پی ببرید که مشکل از کجا سرچشمه می گیرد. گاهی اوقات ممکن است مشکل از سیم ها و گاهی اوقات مشکل از فیوزها باشد. بنابراین تا دلیل مشکل را پیدا نکنید، نمی توانید نسبت به رفع آن اقدام کنید

برای شناسایی منبع مشکل لازم است تا حدودی در زمینه سیم کشی و برق کشی ساختمان تخصص داشته باشید. در غیر این صورت موفق به عیب یابی نخواهید شد. چک کردن شبکه های سیم کشی، مدارات و کابل های مختلف می تواند در پیدا کردن منبع مشکل به شما کمک کند.

خرید ترانکینگ با مناسب ترین قیمت و بهترین کیفیت

نکات مهم جهت رفع عیب سیم کشی ساختمان کدامند؟

همان طور که قبلا اشاره کردیم رفع عیب سیم کشی ساختمان، کاری تخصصی است که به دانش و تجربه نیاز دارد. به همین دلیل انجام دادن این کار نیازمند رعایت نکاتی بسیار مهم و کلیدی است. اولین نکته در رفع عیب سیم کشی ساختمان، رعایت ایمنی است. قبل از اقدام برای رفع هر مشکل، باید جریان برق کل ساختمان قطع شود. تنها در این صورت است که می توان جهت عیب یابی و رفع آن اقدام کرد. دومین نکته مهم، از برق کشیدن تمام لوازم برقی در ساختمان است. زیرا قطع و وصل کردن جریان برق در حین کار ممکن است سبب ایجاد شوک به لوازم برقی شده و باعث سوختن آن ها شود.ترانکینگ چیست؟ چه تفاوتی با داکت دارد؟ در مطلب دیگر پرداخته شده که می توانید مراجعه نمایید.

خرید داکت سوپیتا

اتصالی کردن سیم های برق و رفع آن

یکی از راه هایی که می توانید برای رفع عیب سیم کشی ساختمان اقدام کنید، منظم نمودن شبکه سیم کشی است. وجود اتصالات اشتباه در سیم ها و توهم رفتگی آن ها می تواند سبب ایجاد اتصالات کوتاه در سیم کشی ساختمان شود. همچنین سست بودن اتصالات مختلف خود موجب ایجاد جرقه و آتش سوزی خواهد شد. بهترین راه برای رفع این مشکل، نظم دادن و مرتب کردن سیم ها و محکم کردن اتصالات است. با منظم کردن سیم ها در مدارات می توانید از بروز جرقه میان آنان جلوگیری کرده و شبکه سیم کشی را اصلاح نمایید.

اتصالی کردن سیم های برق و رفع آن

رفع عیب سیم کشی ساختمان با تعویض سیم ها

گاهی اوقات تنها راه برای رفع عیب سیم کشی ساختمان، تعویض سیم ها است. در ساختمان هایی که چندین سال است سیم کشی برق آن ها صورت گرفته است شاهد تحلیل رفتن سیم های برق خواهیم بود. کهنه شدن سیم ها، از بین رفتن روکش و عایق و خورده شدن سیم ها توسط جانوران موذی می تواند سبب ایجاد مشکل شود. بنابراین تنها راه حل این مشکل، تعویض سیم های جدید به جای سیم های کهنه می باشد.

تصحیح اتصالات موجود در سیم کشی ساختمان

یکی از راه های رفع عیب سیم کشی ساختمان، چک کردن اتصالات است. اتصالات سیم فاز و نول در سیم کشی ساختمان بسیار مهم می باشد. هر گونه اتصالی اشتباه میان این دو می تواند سبب ایجاد اتصالی و قطعی برق شود. در واقع سیم های فاز و نول هیچگاه نباید بدون وجود یک واسط استاندارد با هم در ارتباط باشند. یعنی ارتباط مستقیم این دو می تواند سبب ایجاد مشکلی در سیم کشی شود.

همچنین اتصال برعکس این دو سیم به جعبه فیوز نیز یکی از دلایلی ایجاد مشکل است. برای رفع مشکل در این حالت تمامی اتصالات مربوط به فاز و نول در سیم کشی ساختمان به صورت کامل چک شوند. در صورت مشاهده هرگونه اتصالی اشتباه، فورا نسبت به تصحیح آن اقدام کنید.درباره عمر تجهیزات شبکه بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *